ТорренТВ

Опис
Торрентв је софтвер који омогућава кориснику да бесплатно емитује ТВ и видео снимке путем торрента. Торрентв може емитовати ТВ и филмове путем Цхромецаста, Рокуа и Аппле ТВ-а ... више.
Категорије
Лиценца
бесплатно
Платформс
Виндовс мацОС Уник Прегледач

7 најбољих алтернатива за ТорренТВ

бесплатно

Пројекат маслаца

Технолошко игралиште за стреаминг - и одлична опен соурце апликација за репродукцију видео садржаја. Револуционарни начин прикупљања, размене и гледања видео садржаја.
бесплатно

ЦинемаБок

Стреам филмове и неке телевизијске емисије користећи ЦинемаБок. Апликација се може користити на различитим типовима уређаја са висококвалитетним видео садржајем.
бесплатно

Фликтор

Фликтор преноси филмове, серије, видео и аниме из Торрента.
бесплатно

Зона

ГЕНТЕ ДЕ ЗОНА, ФОРМИРАНО 2000, ЈЕ ЈЕДНА ОД НАЈ УНИКАЛНИХ ГРУПА ЛАТИНСКЕ МУЗИКЕ. КРОЗ ЈЕДНУ И ПОЛОВАНУ ДЕЦЕНИЈУ ИСТРАЖИВАЊА И РЕФИНАЦИЈЕ ЗВУКА, АГРУПАЦИЈА СЕ РАЗМИСЛИ ОД ГРАССРООТС РАП КОЛЕКТИВНОГ ПРЕМА ДОКУМЕНТУ.
бесплатно

Ваифу

¡Ваифу. ца! Потребно је да преузмете стреаминг за било коју верзију онлине П2П (бесплатно) да бисте преузели аниме у 720п ХД, да бисте могли да користите превод на енглеском језику, да бисте прочитали ову верзију.
бесплатно

Попцорн Тиме Онлине

Попцорн. Цола. 244. 425. Дан.
Филтер Платформс
Прегледач (7)
Андроид (4)
Прозори (4) \ т
мацОС (4) \ т
иОС (3)
Уник (3)
твОС

Више о ТорренТВ-у

Торрентв је софтвер који омогућава кориснику да бесплатно емитује ТВ и видео снимке путем торрента. Торрентв може емитовати ТВ и филмове путем Цхромецаста, Рокуа и Аппле ТВ-а. Када користите Торрентв, филмове или ТВ емисије које желите да гледате аутоматски се преузимају, тако да корисник неће морати чекати да се филмови преузму и могу почети гледати за неколико минута. Корисници Торрентв-а могу узети магнетне везе или торренте и повући их и испустити у Торрентв кутију за гледање. Корисници Торрента такође могу да узимају фајлове које су већ сачували у Торрентв кутији за гледање на Торрентв апликацији. Торрентв је бесплатна и отворена апликација, тако да ће корисник само морати да преузме апликацију, а затим преузме право преузимања и стриминга видеа. Торрентв је забавна апликација за особу која воли филмове и жели бесплатно гледати нове и старе фаворите. Торрентв је бесплатна апликација отвореног кода, тако да можете преузети било који и сваки снимљени филм или ТВ емисију и гледати их бесплатно. Торрентв је такође довољно флексибилан да буде доступан на Цхромецаст-у, Року-у и Аппле ТВ-у тако да га можете користити без обзира који уређај имате. Датотеке на Торрентв-у такође репродукују ваша преузимања одмах, чим нађете емисију или филм који желите, можете га гледати у само неколико минута на жељеној платформи. Међутим, стриминг струје је увек ризичан. Преузимањем бујица постоји морално питање "Да ли је то тачно?" и правни ризик од хапшења ако вас ухвате. Торренти су такође врло вероватан гатеваи за вирусе, тако да морате бити опрезни када користите Торрентв. Ипак, ако знате све ризике и још увијек желите торрент или тв филмове, Торрентв је добра опција.

Прос фор ТорренТВ

Бесплатно * Не морате дуго чекати да се филмови преузимају и гледају * Доступно на бројним различитим платформама

Цонс оф ТорренТВ

Торрентима недостаје сигурност

Феатурес оф ТорренТВ

Одмах репродукујте филмове * Повуците и пустите филмове у кутију * Преместите филмове са чврстог диска у кутију

ТорренТВ Ревиевс

Још нема коментара за ТорренТВ.

Будите први који ћете написати један или проверите додатне коментаре у следећем одељку.

Поделите своје мишљење на ТорренТВ

3
/ 5
Резиме прегледа
ТорренТВ се съдържа с 0 мнениа.

Свеукупно, то је комбинована оцјена 0 од 5 звјездица.

our editorial list of additional articles. Ново: наша уредничка листа додатних чланака.

1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи

Коментари на ТорренТВ

Било какве корисне сугестије на листи алтернатива за ТорренТВ? Слободно напишите коментар!
О овом члану
/ Ова страница о ТорренТВ-у је објавио Г. Крамбс / . Алтернативе.ме . and has been viewed 18891 times. Последњи пут ажурирано 2019-01-29 08:20:08 и прегледано је 18891 пута.

Да ли вам се свиђа овај чланак? Молимо вас да је оцените!

out of 7 people liked this article. 6 од 7 особа воли овај чланак. / 5 . Ово је еквивалентно оцени од 4,29 / 5 .

Гласајте сад:

or Лике ор Дислике