Заббик

Опис
Заббик вам омогућава да пратите, анализирате и графички прикажете податке са вашег веб сајта, и прилагођени су захтевима чак и предузећа на нивоу предузећа.
Категорије
Оцена (5.00)
Лиценца
бесплатно
Платформс
Веб

4 Бест Алтернативе то Заббик

Фреемиум

Датадог

Датадог користи бројне АПИ-је за повезивање са свим аспектима вашег стацк-а и пружа вам детаљну анализу у вези са свим власничким софтвером и софтвером трећих страна које користите.

Аппнета

АппНета је награђивани пакет алата за надгледање мреже омогућава неупоредиву контролу перформанси крајњег корисника засновану на СааС апликацији за 100% поузданост испоруке.
Паид

Логентриес

Логентриес је моћан алат за управљање и анализу дневника који пружа бројне напредне функције. Он нуди претраживање у реалном времену кроз индексиране дневнике и претражује цијели систем Логентриес без обзира на локацију, уређај или хост.
Паид

Либрато

Либрато је алат који омогућава да компанија надгледа драгоцене податке о свом апликационом серверу. То није сама инфраструктура, већ конзола која анализира податке из инфраструктуре.
Филтер Платформс
Веб (4)
Прегледач (4)
Прозори (2) \ т
Уник (2) \ т
мацОС
Филтер Феатурес
Прилагодљиве контролне табле

Прос за Заббик

Добро се слаже са предузећима било које величине
Бесплатно за свакога да користи и потпуно отвореног кода

Цонс оф Заббик

Структура отвореног кода огледа се у понекад тупом и хаотичном дизајну
Мали тим значи да нема много документације или туторијала

Феатурес оф Заббик

Омогућава корисницима да сами одреде протокол једноставним, али флексибилним правилима
Обезбеђује праћење мрежа, софтвера и уређаја
Прилагодљиве контролне табле подржане обавештењима

Заббик Ревиевс

би грек абоут Заббик он Април 6, 2018
"Компаније на нивоу предузећа су компликоване звери са превеликим бројем покретних делова. Иако се појам праћења унутрашњег функционисања бизниса на овој скали може чинити непремостивом препреком, није. Количина података доступних паметним власницима предузећа је Неизмјерљив, али прави изазов долази од смисла, Заббик вам може пружити алате потребне за правилно организирање, анализу и визуализацију важних података тако да можете доносити информиране одлуке о смјеру ваше твртке.

Скала Заббика је импресивна. Они се хвале да могу да прате десетине хиљада сервера, виртуелних машина и мрежних уређаја и да извлаче милионе метрика у том процесу. Заббик се бави задњим функцијама ваше мреже и омогућава вашем ИТ тиму да брзо реагира на потенцијалне пријетње и ријеши их на начин који је и правовремен и дјелотворан.

С обзиром на количину података које Заббик процеси морају да раде ефикасно да би осигурали да корисници имају информације које су им потребне када им је потребна. То се у великој мери остварује коришћењем правила за процену података која нуде логичка правила за проблемска стања. То омогућава Заббику да потенцијалне проблеме третира као бинарни проблем и брже региструје ситуације од ОК до проблема. Корисници имају много утицаја у дефиницијама правила које изаберу да креирају. Поред основних математичких функција, ова правила се могу поставити и према логичким правилима. Они се могу сложити заједно како би се створили сложени услови, и на тај начин елиминисали лажно позитивни резултати у процесу процене Заббика.

Ваш ИТ тим има важније ствари него провести цијели дан копањем кроз изборнике. Предњи крај Заббика је елегантно дизајниран и визуелно стимулативан, стављајући све информације којима ће корисници требати на први поглед на једну контролну плочу. Графички кориснички интерфејс вам омогућава да одредите онолико графика колико желите на предњем екрану тако да можете пратити метрике у реалном времену, али то није једина компонента предњег интерфејса. Конфигурације за праћење могу да се обрађују директно преко графичког интерфејса, тако да нећете морати да се борите са кодирањем интерфејса командне линије, а сви метрике и информације о вашој мрежи прикупљају се у једном менију тако да администратор може ефикасно да сортира потенцијалне проблеме. и обратите се њима директно и одмах. Спремност на узбуну може се додатно појачати укључивањем глобалних обавештења која ће се појавити када се испуне услови у оквиру ваше надгледане мреже. Мени обавештења лебди изнад одговарајућег интерфејса тако да ваши људи никада неће пропустити када се нешто важно деси у мрежи.

Најбољи део Заббик-а је да је потпуно слободан за коришћење, а његова структура отвореног кода оставља ваш тим довољно простора за руковање. "
Слободно пошаљите своје мишљење о Заббик-у!

Поделите своје мишљење о Заббик-у

3
/ 5
Резиме прегледа
Заббик се тренутно прегледа са 1 мишљења.

Укупно, то је комбинована оцена од 5.00 од 5 звездица.

our editorial list of additional articles. Ново: наша уредничка листа додатних чланака.

-1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
-1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
-1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
-1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
-1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
-1 особа воли овај пост.
Извор : кковацс.еу
or корисно или није од помоћи

Коментари на Заббик

Да ли имате неке корисне сугестије на листи алтернатива за Заббик? Слободно напишите коментар!
О овом члану
/ Ова страница о Заббику објавио је Г. Крамбс / . Алтернативе.ме . and has been viewed 3491 times. То је задњи пут ажурирано 2019-01-29 08:15:34 и прегледан је 3491 пута.

Да ли вам се свиђа овај чланак? Молимо вас да је оцените!

out of 10 people liked this article. 9 од 10 особа се свидело овај чланак. / 5 . Ово је еквивалентно оцени 4.50 / 5 .

Гласајте сад:

or Лике ор Дислике