Руфус

Опис
Руфус је део софтвера који вам омогућава да трансформишете преносни диск, као што је флеш диск или друге УСБ дискове, у погон за покретање који се може користити у разне сврхе ... прочитајте више.
Категорије
Оцена (4.00)
Лиценца
бесплатно
Платформс
Виндовс Прегледач мацОС Уник

7 најбољих алтернатива Руфусу

бесплатно

УНетбоотин

УНетбоотин је услужни програм за креирање живих боотабле УСБ дискова. Назив софтвера је скраћеница од Универсал Нетбоот Инсталлер, а његова најчешћа употреба је креирање боотабле верзија Линук дистрибуција на УСБ драјву.
бесплатно

Етцхер

Зашто Етцхер? Овде у ресин.ио имамо хиљаде корисника који раде кроз наш започети процес и до недавно смо били непријатни због корака који су укључивали паљење СД картице.
бесплатно

ЛинукЛиве УСБ Цреатор

ЛинукЛиве УСБ Цреатор је бесплатан софтвер отвореног кода за Виндовс. Помоћи ће вам у путовању открића помоћу Линука. За вас, ЛиЛи ствара преносиви, боотабле и виртуализовани УСБ стицк који ради под Линуком.
Паид

УлтраИСО

Датотеке слика ЦД-а се лако креирају помоћу УлтраИСО. Удвостручите дискове на ЦД слику, креирајте боотабле ЦД-ове и аудио ЦД слике - и УлтраИСО такође управља ДВД имаге фајловима.
Фреемиум

ВинТоФласх

ВинТоФласх је моћна апликација за креирање УСБ уређаја за покретање са милионима задовољних корисника широм света. Инсталирајте Виндовс са УСБ-а за покретање на било ком уређају.
бесплатно

САРДУ

Тада САРДУ МултиБоот Цреатор ПРО допушта, на примјер, све Линук дистрибуције изведене од ИСО-а нису изворно подржане као и386 или локализиране верзије.
Паид

ФласхБоот

ФЛАСХ ВЕНДОР, ФЛАСХ МОДЕЛ, ВИД, ПИД, ЦХИП ВЕНДОР, ЦХИП МОДЕЛ, МЕМОРИ ЦХИП, СИЗЕ (ГБ), УТИЛС. производ, Удиск2. 0, 1234, 5678, ССС (Солид Стате Систем), УДИСК2.
Филтер Платформс
Прегледач (6)
Прозори (6) \ т
Уник (3)
мацОС (2) \ т
Филтер Феатурес
Боот
Боотабле УСБ Цреатор
Направите Боотабле УСБ
Генератор
Инсталирајте ОпенСУСЕ
Инсталирајте Слацкваре
Инсталирајте Убунту
Линук Минт
Ливе УСБ кључ
ПЦЛинукОС
Слацкваре
УСБ Кеи
Убунту

Више о Руфусу

Руфус је део софтвера који вам омогућава да трансформишете преносни диск, као што је флеш диск или друге УСБ дискове, у погон за покретање који се може користити за разне сврхе. Ако је потребно да обавите неке радове на систему који нема инсталиран оперативни систем, ово је један од најбољих начина да то урадите. Може се користити и за покретање услужних програма ниског нивоа на систему, и ради као метода за фласх фирмвер из ДОС-а.

Прос за Руфус

Симпле Утилити
Мани Оптионс

Против Руфуса

Но Обвиоус Негативес

Карактеристике Руфуса

Направите УСБ погонске погоне

Руфус Ревиевс

грек о Руфусу 2. априла 2018. године
"Руфус вам помаже да опоравите систем када нешто крене наопако и има различите потенцијалне употребе изван те примарне функције. Идеја је да можете креирати покретачки фласх погон који ради са истим ОС-ом као и ваш примарни систем, тако да ако Ако се систем икада покрене, можете га користити да бисте га поправили.Често ће вам омогућити да покренете систем у режиму за опоравак система или у безбедном режиму, који ће вам олакшати да решите било који проблем.

У неким случајевима, ваш систем можда неће бити обновљив, тако да ће имати погон за покретање који је направио Руфус помоћи да опоравите систем из потпуне резервне копије ако сте претходно креирали засебно. Ово је веома корисно за многе људе који више немају инсталиране оптичке уређаје у својим системима. Најдуже, дискови за покретање су направљени са дискетама, а затим су направљени са ЦД-овима. Срећом, биће доста времена пре него што се физички системи зауставе са УСБ портовима, тако да диск јединица за покретање на УСБ уређају за складиштење представља идеалан начин да ваш систем буде заштићен од проблема.

Кориснички интерфејс за Руфус је ефикасан и јасан, тако да га лако може користити свако ко има било какво софтверско искуство. Када први пут инсталирате и покренете софтвер, он ће тражити повезане уређаје који се могу користити за креирање дискете за покретање. Он аутоматски креира драјв са системом партиција који ради у стандардном Виндовс формату, али постоје и друге шеме које можете користити. Он креира мени фајл система заснован на формату УСБ диска и оперативног система, и ради са ФАТ, ФАТ32, екФАТ, УДФ и НТФС форматима.

Постоје разне друге опције које можете прилагодити приликом креирања УСБ погона за покретање. Можете бирати између неколико величина и формата кластера, а можете креирати диск који је кодиран или са ФрееДОС или класичним МС-ДОС-ом. Софтвер можете користити и за креирање снимка диска који може да се запали у ИСО формату.

Када користите Руфус, он ће аутоматски поново форматирати ваш УСБ уређај. То значи да ће све на диску бити избрисано, тако да будите сигурни да сте направили резервну копију нечега важног на диску. Алат је мали и веома ефикасан, и користи готово никакве системске ресурсе да би обавио свој посао. Још једна добра ствар код Руфуса је то што се УСБ диск још увек може користити за складиштење података након што је форматиран са боотабилном партицијом. "
Слободно пошаљите своје мишљење о Руфусу!

Поделите своје мишљење о Руфусу

3
/ 5
Резиме прегледа
Руфус составлает 1 мнениа.

Укупно, то је комбинована оцена од 4,00 од 5 звездица.

our editorial list of additional articles. Ново: наша уредничка листа додатних чланака.
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи

Цомментс он Руфус

Било какве корисне сугестије које се могу дати на листи алтернатива Руфусу? Слободно напишите коментар!
О овом члану
/ Ова страница о Руфусу објавила је Г. Крамбс / . Алтернативе.ме . and has been viewed 21980 times. То је задњи пут ажурирано 2019-01-28 23:58:49 и прегледано је 21889 пута.

Да ли вам се свиђа овај чланак? Молимо вас да је оцените!

out of 24 people liked this article. 21 од 24 људи се свиђа овај чланак. / 5 . Ово је еквивалентно оцени 4,38 / 5 .

Гласајте сад:

or Лике ор Дислике