ПРТГ

Опис
ПРТГ Нетворк Монитор је алат за надгледање мреже и управљање инфраструктуром. Омогућава мрежним администраторима да прате уређаје као што су приступне тачке, рутери и преклопници ... прочитајте више.
Категорије
Оцена (4.00)
Платформс
Веб

10 најбољих алтернатива за ПРТГ

бесплатно

Виресхарк

Виресхарк је софтвер који анализира податке о мрежи тако што се бави појединачним пакетима података. Софтвер је дизајниран да помогне мрежним професионалцима да анализирају и реше проблеме у мрежи, а често се користи у образовним окружењима као алат за подучавање.
бесплатно

Заббик

Заббик вам омогућава да пратите, анализирате и графички прикажете податке са вашег веб сајта, и прилагођени су захтевима чак и предузећа на нивоу предузећа.
Фреемиум

Датадог

Датадог користи бројне АПИ-је за повезивање са свим аспектима вашег стацк-а и пружа вам детаљну анализу у вези са свим власничким софтвером и софтвером трећих страна које користите.
Паид

НетЦрунцх

Софтвер за надгледање мреже АдРем Софтваре Нетцрунцх је лако покренути и прилагодљив. Модерно решење за модерне компаније.
Фреемиум

Интермаппер

Интермаппер мапира вашу топологију мреже, дајући вам поглед уживо на оно што се дешава на вашој мрежи. Статуси означени бојама говоре вам шта је горе и шта се дешава.
Паид

СоларВиндс Нетворк Перформанце Монитор

Напредни надзор мреже за локалне, хибридне и услуге у облаку. Преузмите бесплатну 30-дневну пробну верзију програма Нетворк Перформанце Монитор и решите проблеме са перформансама мреже данас.

Аппнета

АппНета је награђивани пакет алата за надгледање мреже омогућава неупоредиву контролу перформанси крајњег корисника засновану на СааС апликацији за 100% поузданост испоруке.

МанагеЕнгине ОпМанагер

Моћан софтвер за надгледање мреже. Када мреже постану још сложеније током времена, кључно је имати робусно решење за надгледање мреже.

Ипсвитцх ВхатсУп Голд

Проактивно надгледајте мрежне уређаје, сервере, виртуелизацију, саобраћај и апликације у облацима, Виндовс, ЛАМП и Јава окружењима. Кликните на било који уређај да бисте добили непосредан приступ богатим поставкама и извештајима о надгледању мреже.

НетФлов Траффиц Анализер

СоларВиндс НетФлов Траффиц Анализер је моћан алат за праћење коришћења пропусног опсега ваше мреже.
Филтер Платформс
Веб (9)
Прегледач (4)
Прозори (4) \ т
мацОС (3) \ т
Уник (3)
Андроид (1)
иОС
Филтер Феатурес
Агентлесс Мониторинг
Анализа
Анализер
Планирање капацитета
Дијагностика
Дистрибутед Мониторинг
Фаулт Манагемент
Управљање заштитним зидом
Хардваре Мониторинг
Аутоматизација ИТ тока
МС Хипер-В Мониторинг
Нетворк Диагностиц
Нетворк Монитор
Анализа мрежног промета
Проацтиве Мониторинг
Протокол
Протоцол Анализер
Труе Опен Соурце
Веб сервиси
Зеро-Маинтенанце

Више о ПРТГ-у

ПРТГ Нетворк Монитор је алат за надгледање мреже и управљање инфраструктуром. Омогућава мрежним администраторима да прате уређаје као што су приступне тачке, рутери и прекидачи. Такође управља инфраструктуром као што су услуге, радне станице, сервери, складиштење и апликације.

Софтвер користи концепт сензора. Сензор је аспект уређаја који треба пратити. На пример, ниво мрежног саобраћаја. ПРТГ укључује 200 различитих типова сензора. Цена производа се даље процењује на основу броја сензора које компанија захтева. За до 100 сензора, софтвер је бесплатан. Затим имају велики број нивоа цена након тога, све до неограниченог броја сензора, који коштају 60.000 долара. Цијена укључује једну годину одржавања софтвера, која се након тога може обновити на 25% од куповне цијене.

Софтвер подржава само Мицрософт Виндовс и само делимично подржава Виндовс 10. Они препоручују коришћење Мицрософт Виндовс Сервер 2012 Р2.

Прос оф ПРТГ

Укључује 100 сензора бесплатно
Врло је лако поставити
Може надгледати било шта на мрежи

Цонс оф ПРТГ

Додавање и уклањање сензора, као и померање уређаја из једне групе у другу, може бити конфузно
Само пружа ограничену подршку за Виндовс 10
Може бити врло скупо ако вам је потребно пуно сензора

Карактеристике ПРТГ-а

Представља лако разумљив и користан хијерархијски поглед на мрежу, са много упозорења
Може исписивати КР кодове за уређаје и сензоре, који се затим могу читати путем мобилне апликације
Генерише исцрпан и обиман скуп извештаја

ПРТГ Ревиевс

би грек абоут ПРТГ он Април 7, 2018
„Ако тражите професионалну алатку за надгледање мреже која добро функционише и која је једноставна за употребу, ПРТГ Нетворк Монитор је производ који треба озбиљно размотрити. Можете само да испишете КР кодове који одговарају било уређају или сензору, који се затим могу применити на физички уређај за лакше праћење помоћу мобилне апликације. опсежан скуп извештаја.

Штавише, ПРТГ Нетворк Монитор је врло једноставан за постављање и бесплатан је за до 100 сензора. Ово вам омогућава да испробате производ пре него што направите велику инвестицију у њега.

ПРТГ Нетворк Монитор, међутим, има неке недостатке. Додавање и уклањање сензора може бити збуњујуће, и тако се креће уређај из једне групе у другу. Такође има веома ограничену подршку за Виндовс 10, и може бити веома скупо ако вам је потребно пуно сензора. "
Слободно пошаљите своје мишљење о ПРТГ!

Поделите своје мишљење о ПРТГ-у

3
/ 5
Резиме прегледа
ПРТГ тренутно је прегледан од стране 1 мишљења.

Укупно, то је комбинована оцена од 4,00 од 5 звездица.

our editorial list of additional articles. Ново: наша уредничка листа додатних чланака.
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи

Цомментс он ПРТГ

Било какве корисне сугестије на листи алтернатива ПРТГ-у? Слободно напишите коментар!
О овом члану
/ Ова страница о ПРТГ-у је објавио Г. Крамбс / . Алтернативе.ме . and has been viewed 3070 times. То је задњи пут ажурирано 2019-01-28 21:29:45 и прегледан је 3070 пута.

Да ли вам се свиђа овај чланак? Молимо вас да је оцените!

out of 6 people liked this article. 6 члановима се свидело овај чланак. / 5 . Ово је еквивалентно оцени 5.00 / 5 .

Гласајте сад:

or Лике ор Дислике