Именован је најскупљи аутомобилски новитет године (ФОТОГРАФИЈЕ)

Познати су најскупљи аутомобилски новости из 2017. године

Број луксузних супераутомобила који су огромне количине повећава се сваке године. Водећи произвођачи константно се такмиче у стварању аутомобила "највише већине", који на тржишту шири све боље моделе. Сви људи могу приуштити овај аутомобил.

Немогуће је замислити тржиште супермаркета без представника Ламборгхини . Италијански бикови су још једном задовољили очи са одличним дизајном. Међутим, платити 3,3 милиона долара морат ће не само за ово. Овде имамо 6.5-литарски В12 мотор са 740 "коња" и нову суспензију, и нову генерацију спојница и још много тога. Израђен од карбонских влакана. На располагању возачу ће такође бити један од најнапреднијих мултимедијалних центара.

Луксузни лични Ликан ХиперСпорт креирали су В Моторс. Овај аутомобил је препознатљив по томе што је то први потпуни арапски супераутомобил! А ово је први аутомобил у коме су оригинални дијаманти били укључени у уређаје за осветљење, али то је тачно, узгред. Најснажнији мотор дозвољава супераутомару да убрза до 100 км / х за само 2,8 секунде. Ауто кошта 3,4 милиона долара.

За 3,7 милиона долара у нашем свету можете купити огромну количину различитих ствари. И можете купити само један - МцЛарен П1 ЛМ . У овом тренутку овај аутомобил држи наслов најскупље у својој класи. Машина има одличан технички део, одличан дизајн, а не без луксуза, као што је коришћење истинског злата у процесу.