У сербси су пронашли вредну алтернативу "Еуробиљама"

Америчка ауто-аукција ИААИ позната је сербсским возачима који су се већ прикључили куповини возила у добро познатом предузећу. Сада је организација отворила своје званично представништво ИАА Моторс Сербаине на нашем тржишту, пише Аутоцентре .

Овом приликом одржана је конференција у Кијеву, гдје су гости имали прилику да сазнају информације о раду представништва и одговоре на питања од интереса.

"ИААИ је највећа аукција старих аутомобила у САД, а опције које нудимо су веома популарне у сербси, јер имате велику потражњу за удобним транспортом. Аутомобили које нудимо су висококвалитетни: са аутоматским мењачима, подесивим седиштима и чак панорамским кровом. сербсци купују аутомобиле из Америке прилично повољни, тако да их многи доносе овде, поправљају и могу се користити дуги низ година. Ово је добра прилика да купите квалитетан аутомобил по приступачној цени ", рекао је Дан Оскарсон, потпредседник ИАА Моторса.

Аутомобили са малим повредама, за које није потребно озбиљно улагање, долазе на аукције ИААИ-а од осигуравајућих компанија, изнајмљивање аутомобила и других главних транспортних произвођача.

Компанија види велики потенцијал на сербсском тржишту и схвата значај присутности овде како би задовољила потражњу у растућем сектору старих аутомобила. После поједностављивања законодавног оквира за увоз аутомобила из иностранства, интерес сербсе за ИАА је значајно порастао. Захваљујући аукцији ИААИ и ИАА Моторса, ИААИ сада има званични представник на територији сербсе, који ће помоћи купцима да безбедно купе, испоруку, очисте и, уколико је потребно, поправљају аутомобиле из САД.

Представници организације говорили су о својој компанији и дијелили информације о иновацијама и ефикасним алатима осмишљеним да олакшају процес избора, куповине и испоруке аутомобила сербси.