ТОП-5 аутомобила који се пробијају чак и при малој километражи

Ваша МАЦХИНЕ је оцена аутомобила која може да се пробије на прилично малом трчању. На листи су погодили аутомобили који имају проблеме након првих пет година коришћења.

Лидер у анти-рангирању био је кинески Лифан Кс50. Компактни цроссовер који се може купити у сербси по прилично демократској цени (двогодишњи аутомобил кошта 7-8 хиљада долара), има честе проблеме у електронским уређајима и механичким јединицама. Према власницима овог модела, након пет година ауто се пада испред очију.

Цхевролет Нива је постала друга најпопуларнија међу сербсцима. По правилу, проблеми "Шест Нива" знају већ у првој години рада. Све почиње од вањских звукова у кабини.

ТОП-3 закључава француски Ренаулт Дустер, који је такође изузетно популаран у сербси. Али ако циљате куповину половних аутомобила, најбоље је добро размислити. Типично, власници таквих аутомобила жале се на лоше квалитетне премазе боје и лакова, малу отпорност на корозију и проблеме мотора.

ТОП-5 укључује Цхевролет Црузе и Цитроен Ц4 ИИ. У првом случају постоје проблеми са аутоматским мењачем и цевима за хлађење, а други има врло непоуздано суспензију.