Пошто нови закон о паркингу утиче на аутомобил на еуро-метрима

Нови Закон о паркингу односи се на "Еуробиллерс". О томе на Фејсбуку пише генерални директор Свесербсског удружења аутомобилских увозника и трговаца Олег Назаренко.

С једне стране, већина примања за паркинг казне није стигла до адресата. Закон нареди да плати новчану казну од погрешне "флоте" особе која је покривала ћебе у сербси. Ако "Еуробиллакер" изда "транзит" себи, онда ће бити кажњен. Али ако је аутомобил увезен помоћу "привременог увоза преко камел-нерезидента" или "транзита до бескућника или алкохола", онда ће казна бити послата "камилу" - Молдавија или Белорусија ће забранити улазак или дисфункционални сербсац који је дао свој пасош за регистрацију "транзита до бескућника". Али "предузетничко" плаво поље ће остати некажњиво.

Али ... Само у случају примања рецепте за новчану казну! На крају ће бити тешко да "Еуробиллиерс" одузме аутомобил из зоне казненог простора, ако се он одведе тамо.

Прочитајте Закон:

"Враћање возила одложено испоруком за складиштење на специјалном сајту или паркингу се врши без одлагања за ИМЕНОВАЊЕ одговорне особе. (Власник сербсског ауто-ед.) Или особа која је увезла возило на територију сербсе или лице које је управљало возилом у време извршења прекршаја, након плаћања новчане казне за извршење кривичног дела и плаћања трошкова услуге Од транспорта и / или складиштења возила »

И сада занимљиво:

1) "особа која је увезла возило на територију сербсе"

Блиаххер, који је донео ауто-транзит на његово име, добиће повратну плочу, али шта ће спречити царину да организује царинарницу директно на казнену тачку, која ће бити директно изречена казном, или за 8,5 хиљада ЗАР за прекорачење рока или особе која је увезла ТК царинска територија сербсе. Или кажњен за 485. (опет)? Али за оне који су договорили привремени пријем на камилу или "транзит до бескућника" како би добили покривач биће практично немогуће, па да пронађу и доведу у сербсу "камелу" из логора у Молдавији или "бескућницима" ...

2) "лице које управља возилом у вријеме извршења кривичног дјела"

Према овом параграфу, чини се да Блаир може показати "инструкције лопатице", које је на коленима насликао на вратима и покупио ћебе, али:

А) Блиахер може очекивати и царинског службеника који каже: "Хвала Богу, дошао си!" Показаће му члан 380 Царинског законика сербсе о забрани преноса аутомобила на ББЦ и издати чланак 485. Затим, на суду, Блејкхер може бити поражен до 485., пошто није увезао аутомобил, али ће "добити" за новца адвокату и ослободити се аутомобила (он ће одбити суд).

Б) Блиахер на казненом месту може да објасни да му је тањир преузео "особа која је возила у овом тренутку ..." и представила "пуномоћје" на овом одећу (на Интернету, таква понуда "пуномоћ" за 50 хиљада). На крају крајева, ако је бланко евакуисано на сајт, онда блиакаре није било и у запису није било информација о "особи која је у овом тренутку руководила ...". Иако, највероватније, власници зона казне неће играти са ватром и радити на опцији А: пошто нема информација о "особи која је водила у то вријеме", биће им понуђена да дају празном "особи која је донијела ...". Зато што: три месеца тањур је на мјесту, онда (ако нико није дошао због тога: "особа која је донијела ...") плочица се признаје без власника и реализује се преко МРЕЖЕ (или пренијети на АТО).

У сваком случају, ситуација је, по мом мишљењу, занимљива и интересантна: зашто нико није скренуо пажњу на ове нијансе у новом закону?