Како брзо и лако провјерити историју аутомобила

Никоме није тајна да су аутомобили и електрични аутомобили из Сједињених Америчких Држава и Европе, које су тамо већ биле неприкладне, оштећене као последица несрећа на путевима, природних катастрофа и тако даље, путем лажних шема.

Такви аутомобили у Европи и државама су практично безвредни јер су уписани за коришћење, али су обновљени и увезени у сербсу.

Као што знате, сербса има популаран "предодређени" коришћених аутомобила из САД. Интернет је препун каталога возила из Сједињених Држава, а дилери нуде своје услуге у увозу аутомобила из иностранства.

Међутим, Сједињене Државе су огромна земља у којој се многа возила пљачкају и продају годишње. Поред тога, постоје и регуларни пожари, урагани, торнади и поплаве читавих региона.

Непријатељски бизнисмени ће учинити све да продају ове хитне, украдене и неупотребљиве машине. А сербсци могу постати жртве таквих манипулација.

Да не би их ухватио "мамац" оваквих сцаммера, ево неких веза са америчким сајтовима на којима можете провјерити историју старог аутомобила из Сједињених Држава.

Ако унесете регистарски број ВИН-а или ТК-а, моћи ћете да видите да ли је у потрази, да се није утопио и да није пао у озбиљне несреће и фаталне несреће.

Извор: Политек