Како дилери обмањују купце у продавницама аутомобила

Продавци успевају преварити своје купце различитим методама, зарађујући незнање возача. Аутомобилски стручњаци одлучили су да постану најбољи најпопуларнији трикови који привлаче додатни новац приликом куповине возила.

При куповини новог аутомобила обратите пажњу на цену. Промотивне цене и непотребни попусти могу бити само награда за поузданог клијента.

Не можете да верујете да не постоји посебан модел у кабини, а ни у ком случају не би требало да се слажете са редом аутомобила, а за то плаћате учешће. Ако се слажете да купите овај превоз и унапред плаћате, салон може касније повећати цијену, тврдећи да је то промјена у девизном курсу, повећању цијене произвођача или другим факторима.

Дисконтирани аутомобили могу имати кварове, који морају обавестити запосленике у ауто становању.

Будите пажљиви ако дилер нуди купцу да купи опцију подршке на путу, која би уствари требала бити бесплатна од стране многих компанија.

Продавци су заинтересовани за купца који купују, тако да многи нуде "одржавање нуле" као поклон. Треба напоменути да је ова процедура необавезна за већину модерних аутомобила.

Било је и прилике када су, уз ауто, нудили бесплатно изнајмљивање одмора, али често то укључује само смјештај у хотелу, а све остало мора платити клијент.

Извор: Возачи