4 паметне начине вожње на неумољивом аутомобилу

У сербси, проблем "јевроблака" - незавршених аутомобила на европским бројевима не нестаје. Који су начини увоза таквих аутомобила на територију сербсе?

  1. Куповина предузећа за стопала

Купац се окреће "стручњацима" у сербси који, на пример, изаберу аутомобил у Литванији. Аутомобил је купио, након чега су састављени за виљушкарску компанију у Литванији.

Купац у сербси издаје запослени у предузећу и прима аутомобил као службеник. Али, заправо, након што је аутомобил разбацен, одмах се уклања из регистрације у Литванији, што случајно може изазвати проблеме ако компанија одлучи да провери границу сербсе.

Овакав начин увоза захтева се осигурање, у одсуству којих ће се ауто повући из регистрације и најавит ће се у потрази, као и потреба да се годишња инспекција изврши.

  1. Куповина без промене регистрације

Регистрација аутомобила се не мења - продавац једноставно уноси у технички пасош купца и самостално вози аутомобил у сербсу. Купац може возити аутомобил у сербси, али закон мора прећи границу у року од годину дана.

Од недостатака - у документима ауто и даље припада странцу, што значи да се ваш аутомобил може конфисковати ако има проблема са законом.

  1. Купите фалсификоване собе

Идеја је да су бугарски бројеви врло слични сербсском. На примјер, у Бугарској постоје серије "СВ" и "СА", које се могу прихватити као "Цхернигов" и "Цхеркаси". Такве просторије су цењене због чињенице да их мање привлачи пажња.

Неки возачи, након куповине, "висијо" на аутокопирним бројевима, али сербсски формат, што је кривично дјело у сербси.

  1. Што се тиче транзита

Правни начин, али прелазак границе ће имати свака 5-10 дана.

Извор: у- невс.цом.уа