У сербси возачи ће бити кажњени због садржаја чизме

Важно је не само да носите аутомобил, већ где, када и у којим количинама пише Аутотама .

Јасно је да у аутомобилу не можете носити забрањене предмете за складиштење: оружје, муницију, експлозиве, лекове, као и штетне и опасне за здраствена хемијска једињења.

Ако се нека од ових листа налази у вашем аутомобилу без дозволе, мораћете бити одговоран.

Са ватреним оружјем све је јасно, али пре него што се возите ножем, требало би да сазнате да ли се односи на хладно оружје.

Мртва животиња која се налази у прслуку током забране лова или у природном резервату сматраће се доказом незаконитог лова ако немате одговарајући трофеј.

Баш као и незаконити риболов риба, који се налази у вашем аутомобилу, ако сте заустављени на подручју заштићеног акумулационог језера - то би могао бити разлог кршења административног или чак кривичног случаја.

Основа за административне казне ће се наћи у вашем аутомобилу или било којем другом незаконито исеченом стаблу.

Саобраћајна правила јасно наводе да тежина превезене робе и расподела оптерећења на осовинама не смије прелазити вриједности које је произвођач одредио за ово возило.

Превоз пртљага је могућ, под условом да не ограничава преглед возача, не отежава контролу и не нарушава стабилност возила. У том случају, терет не сме да затвара уређаје спољашњег осветљења и рефлекторе, регистрацију и идентификационе ознаке. Такође, не би требало да ствара буку, не загађивајте пут и околину.