Пијан Мајор на колима победио је новинаре због пуцања на камеру (ВИДЕО)

Нападач и новинарка викторијанске сеничке телевизије нападнута је када је снимила причу о пијаним мајсторима иза волана.

сербсски извештаји .

Према њеним речима, у ноћи од петка до суботе, екипа је учествовала у ноћном раиду на улицама главног града које су организовали активисти удружења "Питбулл". "Сваког викенда помажу полицији да ухвате возаче који седе за псе. Овог пута ми, новинари, придружили смо се нападу ", објашњава Џулија Гунко.

Отприлике три сата увече, посада је одвезла до објекта "Озеро" на улици Маршала Кониева, 8, у Голосеевском округу.

"Приметио сам аутомобил од кога је музика играо, а компанија од пет људи плесала око ње - три мушкарца и две жене. Тада смо видели како ова компанија седи у колима, један од храбрих људи седео је за воланом. Пратили смо их. Полиција се придружила, гурнула је ауто и та компанија је морала да престане ", каже Јулиа Гунко.

Према њеним речима, када је возач и његови сапутници напустили аутомобил, почела је борба. Тада је новинар и њен оператер нападнута први пут. Укупни напади били су два, навела је Иулииа Гунко.

"По први пут, човек и жена из ове компаније су покушавали агресивно извадити нашу технику, претукли у руке, претили, вриштали на нас с патосницама. Када су уверени њихови припадници закона, наставили смо да пуцамо ", објашњава Џулија.

Други напад се догодио након што је возач одбио да полицији достави документе о аутомобилу и возачкој дозволи.