У сербси, нови аутомобили из САД-а могу да се испуне по атрактивним ценама

На сербсском тржишту могу се појавити и нови аутомобили за САД. Ово је пријављено од стране Ваше МАЦХИНЕ у вези са Аутоцентром .

Могући трговински сукоб између Сједињених Држава и Европске уније, изазван објавом председника Сједињених Држава Доналда Трумпа о увођењу царине од 20% на аутомобиле из ЕУ, може играти улогу сербсских возача.

Већ у европским лукама "велике" серије аутомобила направљених за америчко тржиште "висиле". У случају увођења нове дужности са овим аутомобилима морат ће нешто учинити и овде ће бити сербсски сербсски купци.

Како је рекао председник Асоцијације за решавање проблема Сергеј Крамер: "За сербсце ово је само плус, јер ће се ови аутомобили продавати у луци за оне који имају готовину".

Као пример, Крамер је водио "америчку" Мерцедес-Бенз Е-класу, која ће у добром конфигурацију коштати 40 хиљада долара, што је око 45% његове стварне вредности.

Куповна цена укључује аукцијске и лучне таксе, као и трошкове транспорта излаза аутомобила са територије ЕУ, али у сваком случају, то је врло добра економија.