Чудо технологије: сербсски направио електрични мотор од авиона (ФОТОГРАФИЈЕ)

Вицтор Горениук је конструисао електрични бицикл из авиона АН-2 и пропелер Ми-2. То тврди ваша МАЦХИНЕ у односу на Депо .

Мој муж је радио као пилот и сада предаје на Виннитса националном техничком универзитету на Одсеку за електроенергетске системе и системе обновљивих извора енергије и транспорта. Први покушај стварања нечег сличног тренутног електричног бицикла код човека био је пре десет година, али прототипи нису били успешни.

- Прва опција била је трицикел веломобил. Али није био јако успешан. Маневрисање је било горе. Прошло је готово 4 године, и поново сам се вратио у овај дизајн и направио га на два точка. Покренуо мој електрични бицикл на путовањима. А за трошење енергије и возачких карактеристика, задовољава ме, - рекао је Горениук.

Али проналазач жели побољшати његову креацију од 55 килограма. На пример, замените хелијумску батерију и литијум-јонску батерију, као и ставите соларно напајање.

- Можете поставити соларне ћелије на кабел: ако сунце сије, онда ће генерисана енергија смањити оптерећење акумулатора, а када заустави иду за пуњење, - размишља бивши пилот.

Данас је на брзинометару хибрида кукуруза, пропелера и горионук електрични скутер дугачак око 1000 км.