Док ће легализација "неефикасности" ударити својим власницима

У случају легализације аутомобила на европским бројевима, већини њихових власника ће бити ускраћена прилика да добију субвенције од државе. Након царињења, званична цена таквих аутомобила ће бити веома висока, пише обозревател.цом .

Ово је у ваздуху ОбозТВ рекао је директор Одељења за социјалну политику градске управе Кијева Јуриј Крикунов. Објаснио је да закон јасно наводи следеће: ако породица има возило подвргнуто државној регистрацији, то није старије од пет година и више од 50 хиљада хривниа, онда нема никакве субвенције.

"Дакле, ако буду легализоване, онда ће сви власници" Еурономера "остати без икаквих субвенција. Ако нису легализоване - онда о томе нема говора. Ми де фацто немамо ове аутомобиле ", - прецизирао је Крикунов.

Додао је да иако власници Еуроаута ометају јахање, загађују ваздух, стварају опасност на путу, али уз све то, према закону, они "не".

"Ја сам против ситуације са" Еуробуговима ". Не волим "Еуроблацк". Не волим уцену коју они организују. Не разумем зашто би требало нешто урадити поштујући закон, а други може доћи у грло и рећи да неће платити ", рекао је званичник.