КрАЗ је запањио моћну новину (ПХОТОС)

У оквиру тендера који је победио ПЈСЦ "АрцелорМиттал" (Кривиј Рих), АвтоКрАЗ је у сарадњи са компанијом Еверласт из Еверета израдио танкер АТ-10. Шарнира је монтирана на шасији КрАЗ-65053 (6к4).

Саопштава се новинарска служба компаније.

Ова специјалност је потпуно нови производ. Његова сврха - превоз и привремено складиштење кондензата коксне пећи. ПЈСЦ "АрцелорМиттал" - лидер међу највећим предузећима рударског и топионичког комплекса сербсе, члана међународне корпорације, први пут је наручио опрему у ПЈСЦ "АвтоКрАЗ".

Шасија КрАЗ-65053, која има инсталирану 10 кубичних метара, има стандардну опрему са додатном уградњом адаптера са прирубницом на пољу за полагање снаге.

Комплетан сет надградње укључује, између осталог, шестометрски тлачни усисни цијев за одвод ваздуха у склопу са брзим ослањањем УНИМАТ прикључака, два 6 м одвода одводних рукава, стационарне лествице са љествама и рукохват за приступ врату, заштитни одводни чеп, дренажни дренажни одвод воде и тако даље. Опрема пумпе са усисном висином од 6 м укључује пумпу за пуњење Блацкмер СГЛ (УСА) коју управља ЦОМ шасијом кроз картицу и филтер за грубо филтрирање производа.

Камионски резервоар обезбеђује надувавање производа кроз вратило за пуњење, гравитациону дренажу, одводњу кроз инсталацију пумпе и убризгавање резервоара са сопственом пумпом из потопљених контејнера у земљу.

Нови заједнички сербсски производ задовољава највише стандарде квалитета. Танкер АД-10 (65053) се испоручује на адресу купца.