Постало је познато какви су губици били погођени сербси од стране "Евро лорда"

У просјеку државни буџет не прими 30 милиона на дан.

То су пријавили представници обичаја из Лвив.

Као што знате, 25. новембра 2018. године блокирање пунктова преко државне границе почело је након ступања на снагу закона, према којем је промијењен поступак увоза возила за странску регистрацију.

Да, сви контролни пунктови у Лвиву су блокирани. Од 26. новембра 2018. године откључана су три контролна пункта, али само за аутомобиле и аутобусе. Блокирана су теретна возила која носе робу за спољнотрговинску делатност. Према томе, роба се не може испоручити дестинацијама. Предмети страних привредних делатности не могу вршити своје царињење и плаћати царинске уплате у државни буџет.

Тако, током 26. јула 2013. године, Царинска служба Лвив ДХС је пренела 85 милиона грчких у државни буџет, док су понедјељком ове уплате износиле више од 120 милиона. Данас, буџетски приходи су пројектовани на 35 милиона, док је у уторак просјечно 65 милиона УАХ пренето.

Руководство Лвивске царине ДФС још једном апелује на демонстранте да деблокирају контролне пунктове, а не да ометају друге грађане и субјекте спољне економске активности на преласку границе.