ОпенДНС

Опис
ОпенДНС пружа бржи и сигурнији приступ интернету за ваш дом или пословни простор.
Категорије
Оцена (5.00)
Лиценца
бесплатно
Платформс
Прегледач

5 најбољих алтернатива за ОпенДНС

бесплатно

Гоогле Публиц ДНС

ДНС (Домаин Наме Систем) протокол је важан део инфраструктуре мреже, који служи као телефонски именик Интернета: сваки пут када посетите веб сајт, ваш рачунар врши ДНС претраживање.
бесплатно

ОпенНИЦ

Организација хобиста који управљају алтернативном ДНС мрежом, такође, омогућава приступ доменима које не администрира ИЦАНН. Људи такође питају шта је ОпенНИЦ?
бесплатно

ФоолДНС

Који је проблем са праћењем и оглашавањем понашања? Сваки пут када отворите веб страницу, сваки пут када се појављује баннер, сваки пут када покренете одређени код, поделиће вам се много информација: не дајете их веб локацији коју посећујете, већ друге мреже које их користе.
бесплатно

НкФилтер

Најбоље перформансе. Не желите да успорите мрежу инсталирањем софтвера за безбедност мреже. НкФилтер је лагани ДНС филтер. Не изазива никакво кашњење у мрежи.
бесплатно

Нортон ЦоннецтСафе

Нортон ЦоннецтСафе је бесплатна услуга која додаје ниво сигурности вашем рачунару, лаптопу, таблету, играћој конзоли или мобилном уређају. Програм служи као прва линија одбране током претраживања интернета.
Филтер Платформс
Прегледач (5)
Уник (3)
Прозори (3) \ т
мацОС (3) \ т

Прос оф ОпенДНС

ОпенДНС дом се лако инсталира. Једноставно промените конфигурацију рутера да бисте користили ОпенДНС сервере, конфигурисали безбедносне поставке и сви сте подешени.
Неколико верзија ОпенДНС-а је бесплатно доступно. Једноставно се пријавите за услугу и можете заштитити своју кућну мрежу.
ОпенДНС чини ваше интернет прегледање бољим искуством, убрзавањем резолуције ДНС хоста и спречавањем приступа познатим лошим локацијама.

Цонс оф ОпенДНС

Коришћење услуге као што је ОпенДНС усмерава сав Ваш промет преко ОпенДНС мреже. Пошто пружају сву резолуцију вашег ДНС хоста, ово обезбеђује ОпенДНС-у потпуне информације о целој вашој историји прегледања Интернета.
Због повећане сигурности коју пружа ОпенДНС, корисници могу бити мање опрезни приликом прегледавања Интернета и одласка на ризичније локације.
Цисцо је одржао бесплатне цене за верзије ОпенДНС Хоме и Фамили, али оне могу настојати да повећају приходе тако што ће то променити у будућности.

Значајке ОпенДНС-а

ОпенДНС омогућава брже и сигурније прегледање Интернета уз минималну потребну конфигурацију.
Омогућава филтрирање садржаја и пописивање домена (одбијање) по категорији.
Унутар категорије блокираних, можете дозволити одређене изузетке за црну листу категорија.
Хоме ВИП верзија вам омогућава да ставите на црну листу и на белу листу више домена од основне верзије.
На пример, верзија за породицу долази унапред конфигурисана да блокира приступ сајтовима за одрасле.
ОпенДНС обезбеђује извештавање о коришћењу мреже, укључујући и посећене домене.

ОпенДНС Ревиевс

би грек о ОпенДНС-у 7. марта 2018. године
"ОпенДНС пружа брже и сигурније интернет искуство домаћим и пословним корисницима. Такође пружа могућност блокирања приступа сајтовима кроз филтрирање садржаја.

ОпенДНС је недавно купио Цисцо, а пословне услуге су преименоване у Цисцо Умбрелла. За кућног корисника, ОпенДНС остаје иста бесплатна услуга коју је одувијек била.

ОпенДНС решење је лако "инсталирати". Једноставно се пријавите за услугу, а затим усмерите ДНС конфигурацију рутера да покаже на ОпенДНС сервер (е). Конфигуришите ваш рутер као ваш ДНС сервер ваше мреже и пребаците измену путем Динамиц Хост Цонтрол Протоцол (ДХЦП) на своје клијенте и сви сте постављени. Сви уређаји на вашој мрежи сада користе ОпенДНС сервере за брзу и сигурну ДНС резолуцију.

ДНС сервери пружају уређајима као што је ваш рачунар мапирање "пријатељског имена и ИП адресе" које ваш уређај треба да комуницира преко Интернета. ОпенДНС пружа брже интернет искуство кроз усмеравање свих ДНС захтева које генеришу клијенти на вашој мрежи директно на ДНС сервере високог учинка, што побољшава време одзива и убрзава прегледање.

ОпенДНС такође пружа безбедније искуство претраживања Интернета, јер блокирају саобраћај на познатим пхисхинг и опасним локацијама. Филтрирање садржаја је такође опција која спречава кориснике да приступе стварима које не би требало.
Слободно пошаљите своје мишљење о ОпенДНС-у!

Поделите своје мишљење о ОпенДНС-у

3
/ 5
Резиме прегледа
ОпенДНС

Укупно, то је комбинована оцена од 5.00 од 5 звездица.

our editorial list of additional articles. Ново: наша уредничка листа додатних чланака.
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи

Коментари на ОпенДНС

Било какве корисне сугестије на листи алтернатива за ОпенДНС? Слободно напишите коментар!
О овом члану
/ Ова страница о ОпенДНС-у је објавио Г. Крамбс / . Алтернативе.ме . and has been viewed 10804 times. Последњи пут ажурирано 2019-01-28 23:05:41 и регистровани је 10804 пута.

Да ли вам се свиђа овај чланак? Молимо вас да је оцените!

out of 7 people liked this article. 6 од 7 особа воли овај чланак. / 5 . Ово је еквивалентно оцени од 4,29 / 5 .

Гласајте сад:

or Лике ор Дислике