ТОП-7 опасни звуци аутомобила, који показују озбиљне кварове

Власници аутомобила не требају само да знају правила пута, већ и знају како би требао звучати његов жељезни коњ. Специјалисти су саставили звуке ТОП-7 који кажу да кола пада.

Прво место је проузроковало бујну буку иза аутомобила, што указује на то да је вријеме за замјену пригушивача.

Друго место било је звиждавање звука током аутомобила, што је сигнал цурења у издувном систему због корозије или других оштећења која могу довести до тровања угљен моноксидом.

Треће место у рејтингу добило је сумњиву гранату када је притиснуто на педалу квачила, која говори о оштећеном или потпуно неадекватном лежају. Следећи је специфичан нагиб управљача, који говори о лому или о цурењу течности.

На петом месту било је кретање испод точкова, које су карактеристичне за избрисане лежајеве. Као резултат, јахање ће бити опасно.

Затим постоје атипични звуци управљачких потисних елемената који се могу чути само повлачењем и тапкањем појединих елемената.

Затвара опасне звуке аутомобила ТОП-7 аутомобила, који указују на озбиљне кварове, специфичне гужве или кликове приликом окретања кључа за паљење. То значи да је време да напуните или замените батерију.