5 грешака возача на машини за прање веша

У сербси постоји активан раст броја самопослужних подметача, али не сви власници аутомобила знају како их правилно користити и шта треба обратити пажњу на ТМ .

Прво, не би требало да уштедите у судоплу и да бисте проверили да ли је стварно довољно чисто да држите дно врата прстима. Такође је важно запамтити да је добар самоуслужни судопер скупљи од 20 euro а.

Друго, након прања машине није потребно брисати крпа. Боље је да водите аутомобил чистом водом и само обришите стакло и користите специјалну салвета за ово.

Треће, не привлачи се четкама и сунђери, што може оштетити премазивање боје и лакова. Спужва је потребна само за уклањање велике контаминације пеном и одмах исперите чистом водом.

Четврто, ако власник аутомобила заиста жели да трља кола са тканином, онда је то потребно само са или преко пута. Хахотни покрети ће на крају довести до формирања микрокрвака.

Пето, независно прање аутомобила неће заменити детаљније чишћење, што је могуће само за стручњаке. Иако се у овом случају повећава цена "чистоће" аутомобила.