3 јефтиних аутомобила који не раскидају

Израђена је оцена приступачних старих аутомобила, која упркос њиховој ниски трошкови су врло поуздана.

1. Ренаулт Логан

Прва линија овог рејтинга добила је седан Ренаулт Логан прве генерације. Овај модел је познат по свом чврстом телу, великом и поузданом пртљажнику који штити задњи део аутомобила од удараца са задње стране, удобних отвора врата, добре видљивости и нискобуџетног МОТ-а.

Истовремено, овај аутомобил је такође веома поуздан, а суспензија првог "Логана" назива се "вечно". Бензински атмосферски мотор са снагом од 75 КС и мотор са 95 КС није каскадан и вози бензином чак и са ниским квалитетом.

2. Ниссан Алмера Цлассиц

Друго место је Ниссан Алмера Цлассиц. Аутомобил, опремљен једноставним и врло поузданим 1.6-литарским мотором, убрзава до прве "сто" за 12,1 секунди, што је прилично добро, као и за буџетску класу.

Предности укључују потрошњу горива и релативно високу клиренсу модела. Алмеријев квалитет обраде и монтаже је већи од већине конкурената. Међу недостацима је ниска отпорност на корозију тела, инхерентна у многим Ниссан моделима.

3. Форд Фоцус

Друга генерација модела Форд Фоцус, покренута од 2004. до 2011. године, затвара прва три рангирања најпоузданијих половних аутомобила у сегменту буџета.

Други "Фокус" је познат по свом издржљивом тијелу, што није застрашујућа, али превлака за боје и премазе оставља много жеља. Међу Фоцус ИИ моторима, вреди напоменути 100-ојачану бензинску јединицу најједноставније конструкције, посебно у пару "аутоматског". Погон "Фоцус" такође је тешко стати.