Тиндер

Опис
Тиндер је мобилна апликација дизајнирана да помогне људима да се упознају са другим локалним синглима у једноставном онлине окружењу. Софтвер је једна од најпопуларнијих апликација за упознавање на свијету, и успјешно је задовољила више од 20 милијарди парова откако је лансирана.
Категорије
Оцена (4.00)
Лиценца
Фреемиум
Платформс
Андроид иОС

14 Бест Алтернативе то Тиндер

Фреемиум

Феелд

Простор у којем можете пронаћи своје људе и искусити оно што заиста желите. Доступно на Апп Сторе и Гоогле Плаи.
Фреемиум

Упознај ме

Упознајте се, разговарајте и забавите се са новим људима - бесплатно! Мембер Логин ››. МеетМе · Гет ит фор. АНДРОИД За то. ИОС Гет ит фор.
Фреемиум

Бадоо

Бадоо комбинује елементе апликација за дружење и платформе друштвених медија како би створио јединствен начин сусретања потенцијалних романтичних интереса.
Фреемиум

Тастебудс

Упознајте нове људе кроз музику. Придружите се нашој мрежи друштвених открића и упознајте људе у свом граду, откријте нову музику и стекните нове пријатеље.
Фреемиум

Срести

Упознајте нове људе користећи Меетуп, мобилну апликацију која је једноставна за употребу и која вам омогућава да контролишете људе с којима разговарате или их избегавате.
Фреемиум

Гриндр

Гриндр је највећа друштвена мрежа за геј, би, транс и куеер људе.
Фреемиум

Цоффее Меетс Багел

Преузмите апликацију у Апп Сторе или Гоогле Плаи!

Хи5

хи5 је најбоље место за састанак, ћаскање или упознавање нових људи! - Нађи старе пријатеље или направи нове. - Упознајте људе по локацији, старости и још много тога. Преузмите хи5 апликацију на: -Обвежите брзу везу са нашом игрицом за упознавање -Кат са људима у близини или широм света -Играјте популарну игру састанка "Кућни љубимци" Пријавите се данас!
бесплатно

Бумбле

Бумбле је променио начин на који се људи сусрећу, проналазе пријатеље и перцепцију сусрета на интернету, на боље. Жене праве први потез. На иПхоне + Андроид.
Фреемиум

ЛОВОО

ЛОВОО је мобилна апликација која је дизајнирана да помогне појединцима да пронађу утакмице. Први пут је лансиран 2012. године и привукао је широку базу корисника у то вријеме.
Фреемиум

Зооск

Ако установите да је тешко упознати нове људе, поготово ако тражите некога до данас, онда је Зооск апликација коју желите да пробате. Можете креирати профил са сликама и мало информација о себи које ће други читати.
Фреемиум

Скоут

Упознати нове људе. Значајан поглед на воз. Тренутак у мени. Тренутачна веза. У Скоуту, ми смо сви о очувању магије неочекиваних састанака који воде ка откривању нових људи.

Воо

Почетак рада са контролом почетне странице. Контрола почетне странице је лагани додатак који вам омогућава да промените видљивост и промените редослед компоненти почетне странице вашег ВооТхеме.
Преглед садржаја
Филтер Платформс
иОС (14) \ т
Андроид (13) \ т
Прегледач (11)
Веб
Филтер Феатурес
Друштвене мреже (2)
Интеграција друштвених медија

Прос оф Тиндер

Опсежна корисничка база
Симпле Утилити

Цонс оф Тиндер

Куповина у апликацији
Нивои сервиса

Феатурес оф Тиндер

Меет Синглес Онлине

Тиндер Ревиевс

би грек абоут Тиндер 2 марта 2018
"Скоро сигурно сте барем чули за Тиндер, чак и ако га никада нисте користили, али заиста нема разлога да га избегавате ако сте на тржишту да упознате неког новог. Алат је одличан ако много путујете и Потребна вам је помоћ у сусрету са локалним сингловима на ефикасан и брз начин, и помаже вам да проширите свој домет на нове друштвене кругове мешањем са што већим бројем људи.

Тиндер је одговоран за више од 26 милиона утакмица сваког дана. Зато они имају тако јаку репутацију, и та репутација је одличан циклус самоиспуњавања. Апликације за упознавање имају тенденцију да се рангирају више када их користи више људи, те тако обезбеђују шири скуп потенцијалних утакмица. Будући да Тиндер има тако добру репутацију за креирање утакмица, привлачи нове кориснике који траже сопствене утакмице. Ово повећање корисника само чини софтвер кориснијим, па наставља да се гради све док у суштини нема више потенцијалних корисника.

Стварна употреба Тиндер-а је сасвим основна. Када креирате свој профил, можете почети тражити утакмице. Тиндер ће вам показати фотографију потенцијалног подударања и морате или превући прстом улијево да бисте прослиједили ту особу или повуците удесно да бисте је вољели. Ако вам се та особа враћа, она ствара утакмицу. Овај систем осигурава да се подударања дешавају само када оба појединца покажу интерес за другог.

Већина корисника Тиндер-а ће вам рећи да повлачите право на скоро све јер ће вам дати највише потенцијалних шибица, али лако можете бити мало бољи ако желите.

То је заиста све што постоји у основној бесплатној верзији Тиндер-а, али постоје још два нивоа са разним напредним функцијама за оне који не сметају плаћање премијске цене. Пакет Тиндер Плус укључује могућност да волите онолико профила колико желите, могућност да ћаскате са онима изван ваше земље, другу шансу за једног корисника, као и бесплатно месечно повећање профила које ће приказати ваш профил пре других особа у вашем подручју на пола сата.

Највиши ниво софтвера назива се Тиндер Голд, и пружа све предности Тиндер Плус-а заједно са још неколико додатних погодности. То укључује могућност да видите ко вам се допао пре него што кренете било којим путем за тај профил. То у суштини значи да ће софтвер приказати ваше потенцијалне утакмице које су вам се свидјеле, тако да нећете морати да пролазите кроз гњаважу провлачењем кроз профиле који можда никада не повуку назад. "
Слободно пошаљите своје мишљење о Тиндер!

Поделите своје мишљење о Тиндеру

3
/ 5
Резиме прегледа
Тиндер

Укупно, то је комбинована оцена од 4,00 од 5 звездица.

our editorial list of additional articles. Ново: наша уредничка листа додатних чланака.

1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи
1 особа воли овај пост.
or корисно или није од помоћи

Коментари на Тиндер

Било какве корисне сугестије на листи алтернатива за Тиндер? Слободно напишите коментар!
О овом члану
/ Ова страница о Тиндеру је објавио Г. Крамбс / . Алтернативе.ме . and has been viewed 3684 times. Последњи пут ажурирано 2019-01-28 20:35:28, а прегледан је 3684 пута.

Да ли вам се свиђа овај чланак? Молимо вас да је оцените!

out of 5 people liked this article. 4 од 5 особа воли овај чланак. / 5 . Ово је еквивалентно оцени 4,00 / 5 .

Гласајте сад:

or Лике ор Дислике