Црази Егг

Опис
Црази Егг је интересантан софтвер који гради топлотну мапу саобраћајне активности на вашем веб сајту. Постоји огромна количина података повезаних са кликовима и другим начинима на које посетиоци комуницирају са вашом страницом, а Црази Егг снима и организује све то.
Категорије
Оцена (4.00)
Платформс
Веб

6 Бест Алтернативе то Црази Егг

Фреемиум

Смартлоок

Подржане су све велике платформе. Више од 110к + задовољних купаца. 100% Легал. Погледајте ваше веб странице кроз очи вашег клијента!
Паид

СессионЦам

СессионЦам'с Цустомер Екпериенце аналитички пакет вам показује тачно како посетиоци ступају у интеракцију са вашом веб локацијом тако да можете побољшати употребљивост и стопе конверзије.
бесплатно

Хотјар

Хотјар помаже власницима бизниса и аналитичарима да преузму аналитику и повратне информације за своје клијенте и претворе их у смислене визуализације које могу користити да помогну њиховој компанији да расте.
Паид

Заргет

Свеобухватни пакет за оптимизацију конверзије. Претворите своје посетиоце веб сајта кроз веома робусне технике оптимизације конверзије.

ЕиеКуант

Ваша претрпана веб страница није естетски проблем, то је критични УКС и пословни проблем. Ево зашто морате да га поправите.
Фреемиум

СцреенСкуид

СцреенСкуид Хас Беен Сунсет. Жао нам је, искључили смо СцреенСкуид до даљњег. На крају, овај производ захтева већи тим и више пажње.
Филтер Платформс
Веб (6)
Прегледач (5)
Филтер Феатурес
Доступност АПИ-ја
Контролна табла активности
Мониторинг активности
Праћење активности
Аналитицс
Интеграција апликација
Циљање публике
Праћење понашања
Кликовно праћење
Филтрирање садржаја
Праћење конверзија
Цустомер Аналисис
Историја клијената
Приказ контролне табле
Управљање складиштењем података
Аналитицс ангажовања
Филтеред Виевс
Топлотна мапа
Управљање инцидента
Управљање проблемима
Праћење проблем
Леад Нуртуринг
Логин Бипасс
Вишеканално управљање
Мулти-лангуаге
Вишеструки кориснички рачуни
Онлине Форм Форм Репортинг
Паге Сцроллинг Хеатмапс
Проблем Манагемент
Извештавање у реалном времену
Рецурринг Иссуес
Дељење извештаја
Сплит УРЛ Тестинг
Означавање
Функције праћења
Подршка за видео
Виситор Јоурнеи
Циљање посетилаца
Праћење посетилаца
Висуал Аналитицс
Веб Аналитицс
Извјештавање о веб промету

За Црази Егг

Еаси Имплементатион
Оптимизе Лаиоутс

Цонс оф Црази Егг

Потентиал Овервхелминг
Захтева висок промет

Карактеристике Црази Егг

Генерација карте топлоте

Црази Егг Ревиевс

би грек абоут Црази Егг 2 марта 2018
"Технологија топлинских мапа је релативно нова у свету аналитике, али се показала као моћно средство у потрази за што већом пажњом за вашу веб локацију. Када користите Црази Егг, систем ће каталогизирати активност То је у суштини кључни логер који ради за све активности, од свитака до кликова.

Црази Егг је врло лако имплементирати. Ако контролишете директни код вашег веб сајта, можете додати исечак кода из Црази Егга у подножје оних страница које желите да надгледате. Када је сајт активан са Црази Егг скриптом, они ће потврдити да ради тако што вас обавештава путем е-поште. Ако користите ВордПресс, још је лакше користити Црази Егг са додатком.

Када желите да видите садржај који прикупља Црази Егг, софтвер ће снимити снимак одређене веб странице коју желите да прикажете. Затим ће сакупљене кликове прекрити на врху екрана као топлотну мапу. Можете изабрати и да прегледате податке као мапу за померање, мапу са преклапањем или прегледом власничких конфета. Сваки заробљени клик не само да садржи локацију клика на страници, већ и низ других метаподатака као што је тип уређаја који се користи за креирање појављивања, земљу поријекла, референта и још много тога.

Можете да подесите софтвер да прати кориснике одређених група, што је корисно ако вас интересују само корисници са мобилних уређаја. Наравно, можете изабрати да прегледате све податке један поред другог тако да можете да упоредите активности мобилних и десктоп корисника. Такође можете одабрати колико дуго желите да софтвер прати страницу. Може бити непрекидан, за одређени број дана, или док одређени број посетилаца не дође на сајт.

Мапа померања показује колико често се људи крећу кроз различите делове сајта. Он бележи трајање статичке активности у одређеним областима и приказује области које се често игноришу када се померају. Можете користити ову функцију за реорганизацију информација тако да се она равномерније уклапа како би корисници добили потпуно искуство без фокусирања на неколико малих подручја.

Погледи на слојеве и конфете такође су веома корисни. Са приказом прекривања, видећете информације распоређене по одељку Веб локације, и приказат ће се велика количина података о начину интеракције корисника са сваком секцијом. Конфетни приказ вам омогућава да видите информације иза сваког појединачног клика. "
Слободно пошаљите своје мишљење о Црази Егг!

Поделите своје мишљење о Црази Егг-у

3
/ 5
Резиме прегледа
Црази Егг тренутно је прегледан од 1 мишљења.

Укупно, то је комбинована оцена од 4,00 од 5 звездица.

our editorial list of additional articles. Ново: наша уредничка листа додатних чланака.
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи
Свиђа ми се овај пост.
or корисно или није од помоћи

Коментари о Црази Егг

Било какве корисне сугестије на листи алтернатива за Црази Егг? Слободно напишите коментар!
О овом члану
/ Ова страница о Црази Егг-у је објавио Г. Крамбс / . Алтернативе.ме . and has been viewed 3226 times. То је задњи пут ажурирано 2019-01-29 05:01:30 и прегледан је 3226 пута.

Да ли вам се свиђа овај чланак? Молимо вас да је оцените!

out of 9 people liked this article. 6 од 9 особа воли овај чланак. / 5 . Ово је еквивалентно оцени 3.33 / 5 .

Гласајте сад:

or Лике ор Дислике