6 импресивних шема увоза

Створене су разне шеме за увоз аутомобила у европске аутомобиле у сербсу.

Шема # 1

сербсски купац одлучио је купити добар ауто по ниској цијени. Окренуо сам се пријатељу који пружа "информативне услуге у претраживању аутомобила" де јуре, а де фацто - тражи аутомобил у Литванији, контакти са продавцем, склапају купопродајни уговор. Али купац није ти, већ компанија у Литванији.

Аутомобил постаје комерцијални. Ви сте, као што је документовано, регистровани као запослени у таквој компанији и на пословном аутомобилу који одлазите у сербсу, радите за исту компанију. Наравно, након преноса аутомобила на крајњег купца, аутомобил се одмах уклања из регистрације у Литванији.

Шема # 2

Страни продавци уносе купца у технички пасош. Затим је он и увезао на територију сербсе. У сербси, машина са потребним документима пребацује се на купца. И све, онда купац користи аутомобил на годину, испушта га преко границе, пролази ТО, плаћа за осигурање и тако у кругу. Цонс - исто као у "литванској шеми", као и чињеница да ће продавац аутомобила имати неке проблеме и за своје грехе, ауто ће бити ухапшен, купац ће га платити.

Шема # 3

Принцип је апсолутно идентичан методу број 1, осим што трошкове одржавања компаније у Литванији сноси купац. Међутим, проблеми са повлачењем регистрације таквог аутомобила су много мање.

Шема # 4

Цела ствар је да су бугарске регистарске таблице скоро идентичне са регистарским таблицама сербсе. А након увоза аутомобила из Бугарске у сербсу, купац виси на копијама бугарских бројева, али је сербсски формат а. Истовремено, за такав чин, Кривични закон сербсе јасно прописује састав кривичног дела.

Шема # 5

Слична шема је аутомобил који је у сербсу увезао нерезидентни, лажни бројеви војске. Ово је такође кривично дело.

Шема # 6

Апсолутно законски начин преласка границе, што подразумева остављање аутомобила сваких 5-10 дана.

Посебно, сада су возачи, власници аутомобила са европском регистрацијом суспендовани и кажњени ако је њихово неизмењено возило у сербси дуже од два мјесеца.

Можете куповати и возити аутомобиле из Европе у сербсу независно или преко посредника. У другој варијанти од купца практично ништа није потребно. Погодно је, али то додатно кошта.

Иначе, контактирање посредника је могуће не само у пуном обиму услуга, већ и делимично. То је много јефтиније. Ако одлучите за аутомобил и провјерите је вријеме за куповину.

Куповина мора бити документована. Ово може бити уговор о продаји на приватној куповини или фактури за куповину аутомобила у кабини. Друга опција је корисна за могућност повраћаја ПДВ-а, али цијена аутомобила од приватних власника је иницијално јефтинија.