Пронађен је извоз ЗАЗ-968А са километражом од 300 км (ВИДЕО)

Колекционери аутомобила никада неће рећи како проналазе најинтересантније аутомобиле, али се хвале - то је увек молим. Интересантно, колико на аукцији можете продати нови "Запорожец"?

Успешно откриће - скривено за 43 године у гаражи ЗАЗ-968А у величанственом стању са трчањем од 300 км. Како се то догодило? Скоро одмах након куповине 1975. године, аутомобил је некако стављен у гаражу и више није функционисао. Благо прасљиво бело тело сакрије луксузно црвену завршну обраду - врло елегантна комбинација. У комплету - комплетан пакет докумената.

Обратите пажњу на модерне тада задња светла, дизајнирана у стилу расклапних млазница - скоро као Цадиллац Елдорадо! И, наравно, задње уређење мотора и велики удеси на бочним странама, као иу најхладнијим Порсцхе 911. Вентилатори старог ЗАЗ-а могу рећи доста достојанства својих фаворита, али проналазак данашњих копија у добром стању биће тешко.

У овом тренутку, најскупљи ЗАЗ-968А у сербси тражи 3.000 долара - аутомобил у добром стању са малом километражом. Најјефтинији трошкови $ 200, али држава за овај новац је прикладна.