Мерцедес Кс-Цласс ће добити цоол верзију модела 6Кс6 из модела Царлек (фото)

Тунинг студио Царлек Десигн је одлучио да озбиљно договори о камиону Мерцедес-Бенз Кс-Класе - аутомобилу након што ће интервенције инжењера добити трећу осовину и два додатна точка!

Тунинг студио Царлек Десигн је добро упознат са моделом Мерцедес-Бенз Кс-Цласс, на основу којег је већ објавио бонус верзије. Сада је компанија почела далеко смјелу опцију - продужени пицкуп са трећом осовином и пуним погоном! Пројекат је назван Кс-Цласс Еки 6 × 6 Цонцепт, пише елАВТО .

Кс-Класа не само да је примила два додатна точка, већ и преправила предњи део са великим улазима за ваздух, уграђеним витлом, новим поклопцем и крилима, као и опционим ЛЕД светлом и корацима за приступ телу.

Задњи део такође ће се драматично промијенити, не само са новим задњим браником и кућиштем, већ и са новим издувним цевима, као и са проширеним прекривачима за веће точкове.

Нажалост, у Царлек Десигн-у нису пријављене никакве посебне информације о техничким карактеристикама модела. Сада је врхунски Мерцедес-Бенз опремљен са турбо дизелским В6 са 3-литарским турбо дизел мотором од 258 и 7-степеним аутоматским мењачем. Судећи по новој хауби, пицкуп тунинг може постати моћнији.

Креирање Кс-класе са шест точкова захтијева озбиљне инжењерске радове, јер ће бити потребан додатни погон и још један диференцијал, а можда и опрема за ручну вожњу. Али све ово размишља, јер Царлек Десигн не објављује званичне вести о новини.