КрАЗ ослобађа моћну опрему (ПХОТОС)

Наставак сарадње ПЈСЦ "АвтоКрАЗ" са домаћим рударским и концентратним комбинацијама. Подизање аутомобила на бази КрАЗ-65053 (6к4) се припрема за испоруку у постројење за концентрацију рудника Ингулетс (Кривиј Рих).

Ово је извештава служба за штампу компаније.

Аутомобил је стандард: мотор - 300 кс Еуро 5, кутија је механичка. Кабина - са четири врата, дизајнирана за седам путничких седишта.

Аутотранспортер КрАЗ-65053 је дизајниран да испоручује раднике са материјалима и алатима до висине 28 метара приликом ремонта, изградње, монтаже и других врста радова.

Уређај за подизање комбинује максималну радну висину од 27,3 м са максималним полетом од 14 м. Безбедно радно оптерећење Снаке 2815 је 250 кг. Електронски систем управљања аутоматски израчунава да ли је оператер у безбедном радном простору. На стубу је инсталирана контрола стања на земљи. Ротација надземног дела је 360 степени.

Подсетимо се да су аутотокови, али на бази погона КрАЗ-5233 на погон на сва четири точка, испоручили погон Кременцхуг у пролеће ове године. Такође, рудари, али у Горинсхни Смоотх, на Полтава ГОК. АвтоКрАЗ са задовољством наглашава да рударске компаније, укључујући и сербсске ГОК, и даље преферирају националног произвођача тешких камиона и сматрају да је АвтоКрАЗ озбиљан и перспективан партнер који може да обезбеди своју технологију низом специјалних уређаја и организује своју техничку подршку. .