Киа ће представити у сербси ажуриране Спортаге и друге цроссоверс

Од 26. до 29. септембра у Кропивницком ће бити АгроЕкпо 2018, један од најважнијих форума аграрне индустрије сербсе. Након политике усмеравања потенцијалних купаца, бренд Киа ће учествовати на изложби и представиће све доступне укрцаваче у сербси, укључујући и рекреативну Спортаге.

Ово је извештавала служба за медије КИА МОТОРС-а .

Трећу годину заредом Фалцон-Ауто, званични дистрибутер Киа бренда у сербси (део корпорације СербАВТО), учествоваће на изложби АгроЕкпо, једним од највећих стручних аграрних форума на календару изложбе сербсе.

На Киа станд-у биће представљени сви Киа СУВ-и доступни на нашем тржишту. Наравно, главни лик изложбе ће бити рестаурирана Киа Спортаге, која не само да нуди ажурирани дизајн, проширени асортиман, већ и изузетно конкурентну цену од 17.300 евра * и најпопуларнији је аутомобил у сербси у последњих неколико месеци.

Ове године има и ажурирани цроссовер са Соренто. Аутомобил је освјежен, ау исто вријеме чине своју опрему још засићенијим, а турбодизел од 200 метара је сада агрегиран новом 8-брзином "аутоматском машином". Цене овог снажног аутомобила почињу од 38.500 долара.

У сегменту еколошких аутомобила, игра високотехнолошки Киа Ниро. Један од најекономичнијих (потрошња горива од 3.8 л / 100 км према произвођачу) и добро опремљени модели корејског бренда, понуђени по цени од 25.500 долара.

Част Киа бренда у сегменту Б-СУВ заштићена је упечатљивом омладином Стониц, као и практичном Рио Кс-Лине, која припада великој и разноликој породици Рио. Цена аутомобила почиње од 17.200 долара и 17.700 долара.