Нови Лекус ЕС је већ доступан у сербси

Нови ЕС је дебитовао на Међународном сајму аутомобила у Пекингу у априлу ове године, постајући насљедник не само претходне генерације ЕС, већ и Лекус ГС седан на задњим точковима.

У сербси нови ЕС је представљен у модификацији ЕС 250 са потпуно новим 2,5-литарским * четвороцилиндричним бензинским мотором снаге 203 КС (152 кВ) и 8-степени аутоматски мењач у три опције за избор: Бусинесс, Екецутиве, Лукури.

Представници Лекуса у сербси пријавили су ово.

Седма генерација ЕС је изграђена на потпуно новој ГА-К платформи; Аутомобил је постао дужи (+60 мм), нижи (-5 мм) и шири (+45 мм), а такође је добио и дужу међуосовину (+50 мм).

Вањска страна седана значајно се променила и постала још изразитија и емотивнија. Нови ЕС има елегантан али спортски изглед, брзе фарове и велики одбојни одбојник. Палета боја ЕС има 10 нијанси, укључујући нове беж и зелене боје.

Лимузина ЕС седана повећала је простор за путнике у другом реду, удобну архитектуру предњег панела и централну конзолу, а поседује висококвалитетне завршне материјале и најсавременију опрему. Стандардна опрема укључује кровни прозор, кожни седиште, електрику предњег седишта, медијски систем са екраном од 8 инча и контролним панелом са додирним системом и 10 ваздушних јастука.

Оптионал Лекус Сафети Систем + систем друге генерације, 12.3-инчни мултимедијални систем (навигација, препознавање гласа, даљински додир), серво волан, вентилација предњег седишта, панорамски кров и премиум Маркус Левинсон ПуреПлаи звучници са 17 звучника , постављен на посебан начин да створи оптимални тон звука.

Одвојено, вреди напоменути Лекус Сафети Систем + систем друге генерације, што помаже не само заштити возача и путника, већ и избјегава опасност од судара.

Нови ЕС је дизајниран да превазиђе очекивања. Јединствени и динамички изглед екстеријера употпуњен је унутар пријатног ентеријера барем иновативним сигурносним средствима, интуитивном технологијом и без преседана удобности. Лекус ЕС преиспитује шта луксузни лимузина може бити.