Масерати је донио своје производе у сербсу

Званични увозник аутомобила Масерати у сербси, Гранд Аутомотиве (СербАВТО), са задовољством објављује долазак првог бренда аутомобила у моделу 2019 у званичним трговачким ланцима.

Ово су пријавили представници компаније.

Све верзије модела Гхибли, Куаттропорте и Леванте примиле су напредни селектор за мењаче, претходно приказан на Леванте Трофео, а карактерише и интуитивнији алгоритам за пребацивање, скраћени удар и побољшане контроле. Сада возач може користити 8-брзински ЗФ мењач у аутоматском или ручном режиму, пребацивањем између њих једноставним помицањем селектора с десне на лево, а ново дугме "П" омогућава лако пренос преноса у паркирање.

Информациони и забавни систем МТЦ + на сва три модела је рафиниран, са модернијом графиком приказа и побољшаном ергономијом контроле система контроле климатизације. Масерати у свом луксузном ентеријеру по први пут користи кожу лица лица Пиено Фиоре, што се не може упоредити са било којим другим материјалом у аутомобилској индустрији.

Кожна облога Пиено Фиоре стандардна је за Леванте Трофео и доступна је као опција за све верзије Леванте, Гхибли и Куаттропорте у три боје - црне, црвене и сиве боје, са посебним шавовима на седиштима и двоструким прекидима на вратима. Масерати такође нуди две потпуно нове опције за глатке ентеријере за Гхибли и Куаттропорте и три варијанте за Леванте.

Цене за базну опрему почињу од 2,265,938 хиљада за Гхибли, од 2,406,886 хиљада за Леванте, и од 3,818,479 хиљада за Куаттропорте.