Лекус донио сербси нови компактни цроссовер (ВИДЕО)

Званична презентација новог компактног Лекус УКС цроссовера одржана је у главном граду сербсе. Према представницима бренда, модел је идеалан за градска путовања, као и за дуга удобна путовања на великим раздаљинама.

Ово је пријављено од стране званичног представништва произвођача у сербси.

У сербси, цроссовер је представљен у бензинским и хибридним модификацијама у 4 варијанте: Ецо, Бусинесс, Лаунцх и Ф-Спорт.

Лекус УКС дизајн заснован је на концепту Енгава, што ствара гладак прелаз инструмент табле у линију кабине и обрнуто, пружајући савршену видљивост. Предња седишта су што је могуће нижа у оригиналном спортском купеју и задњем софу.

Контура дневних светла је у облику слова Л и интегрисана је у фарове. Нове димензије такође имају изглед задњих позади - у УКС моделу, постали су не само дизајнер, већ и аеродинамички елемент.

Лекус УКС се базира на ГА-Ц платформи, која пружа изузетну ригидност и ниску тежину. Прво је представио нови самовозној хибридни систем четврте генерације са капацитетом од 178 КС (131 кВ) за верзију УКС 250х, која је доступна у верзији погона на предњим точковима и на пуном погону Е-Фоур. Нови дволитарски бензински мотор у верзији УКС 200 има високу термичку ефикасност и опремљен је новим директним преносом преноса - ЦВТ.

Лекус УКС има активни сигурносни систем Лекус Сафети Систем + друге генерације који укључује систем за спречавање судара пред судара (ПЦС), који сада препознаје пешаке чак иу мрачним и дневним бициклистима. Четири камкорде омогућавају праћење 360 ° око аутомобила са репродукцијом екрана од 10,3 инча.

Аутомобил је опремљен бежичним пуњачем. Да бисте напунили, на пример, паметни телефон, једноставно га једноставно инсталирајте на уређају.