Хиундаи припрема "набијен" цроссовер Туцсон

Јужнокорејска компанија Хиундаи у сарадњи са Тунингом студио Ваццар припремила је необичан цроссовер који је назван Хиундаи Туцсон Спорт Цонцепт. Модел има неке промене испод хаубе, као и агресивнији изглед, каже Ваша машина.

Већ 30. октобра, СЕМА Интернатионал Тунинг Схов отвориће своја врата у Лас Вегасу, где ће глобални произвођачи аутомобила и познати тунинг студији представити заједничке новине. Изузетак је направио и Хиундаи, који ће донијети Хиундаи Туцсон Спорт Цонцепт Цроссовер тунелу у Сједињене Државе, развијен у сарадњи са Ваццар студиоом.

Што се тиче визуелних промена, спортски цроссовер је добио увећане луке точкова, који имају ексклузивне 20-инчне точкове. Новина има елегантан дводијелни тањир за тело, као и специјални предњи дифузор од Ваццар-а, задњег спојлера и продужених бочних крила.

Унутрашњост Хиундаи Туцсон Спорт концепта је изванредна са кожном завршном обрадом Ице Граи, која је украшена контрастним плавим шивом. 9-инчни мултимедијални систем и масивни субвоофер такође су укључени у листу снап-листова.

Хиундаи Туцсон Спорт Цонцепт има унапређени интерцоолер, другачији систем за убризгавање и нову турбину.