У сербси почела производња два нова аутомобила (ФОТОГРАФИЈЕ)

Ауто-Холдинг аутомобилска фабрика освојила је производњу још два модела специјалних теретних возила - резервоара за аутомобиле (АТЗ) на бази МАЗ 4381 и МАЗ 5340. Имплементацију и сервисирање нових производа бавиће се званичним трговцима МАЗ-а у сербси - групама АИС-а, пише ВАШ МАЦХИНЕ у односу на Аутоцентре .

Нови модели пунила за гориво намењени су за транспорт, краткорочно чување и пуњење моторних возила са нафтним производима са густином од не више од 830 кг / м. Кубични метри. и савршено одговара како пољопривредним компанијама које послују на терену, тако и другим корисницима са сопственим возним парком возила.

Аутомобиле су развијене и лансиране у масовну производњу од стране фабрике Ауто-Холдинг, која је специјализована за производњу специјализованих машина, камиона и комбија. Производи овог предузећа су сертификовани и испуњавају захтеве важећег законодавства сербсе, а систем управљања квалитетом задовољава захтеве стандарда ИСО 9001: 2009.

Резервоари за АТЗ су дизајнирани на принципу сличности. Тело резервоара је израђено од плоча од угљеничног челика (челик 09Г2С ГОСТ 8541 до: 2015), подељен у два једнака одељка, ојачана унутра, што омогућава пренос различитих типова горива или бензина различитим октанским бројевима. Такође, у сваком одељаку су постављени попречни ваљци који повећавају поузданост цијелог дизајна резервоара и спречавају појаву хидрауличких повреда.

Захваљујући посебном дизајну резервоара, континуирани температурни режим се одржава унутар. Као резултат, вероватноћа паљења смеше горива је минимизирана. Поред тога, одржавање температуре на једном нивоу елиминише испаравање горива током транспорта.

Коришћење аутомобила као мобилне бензинске станице омогућава присуство одводне пумпе, дизалица дизалице представљене у облику пиштоља, као и бројача.

Електрична опрема АТЗ се састоји од електричне опреме аутомобила и додатне, одговарајуће заштите степена ИП 54 и ИП 65 у складу са међународним стандардом МЕК 60529.

Треба напоменути да МАЗ и даље има водеће позиције на сербсском тржишту нових камиона. На крају 8 месеци. У 2018. години, раст продаје МАЗ-а је износио 30% у односу на исти период прошле године. Дакле, у наведеном периоду продато је 604 јединице. МАЗ у поређењу са 464 за исти период 2017. године!

Главне предности МАЗ шасије за производњу посебне опреме су: приступачна цена, висока поузданост и одрживост, једноставна употреба и ниски оперативни трошкови. Поред тога, пунила за гориво на бази МАЗ имају висок степен сигурности.