КрАЗ покреће камион-трансформатор (ПХОТОС)

АвтоКрАЗ се припрема за испоруку серије оригиналних модела аутомобила модела КрАЗ-65053 (6к4) за испоруку на једно од својих традиционалних тржишта у Латинској Америци. Ово је прва испорука на нову адресу компаније која се бави колекцијом, која је део Министарства пољопривреде ове земље. Уз то, КрАЗ је претходно сарађивао са снабдевањем шумарства и друге посебне опреме. Купац је државно предузеће у Министарству пољопривреде, специјализовано за извоз цитруса и других тропских плодова. Пројекат куповине ове технике се зове "Развој пољопривреде: пројекат развоја пољопривреде задруга у источном региону", а финансира га Међународни фонд за развој пољопривреде.

Ово је пријављено у служби за штампу аутомобила.

Комплетна серија аутомобилских аутомобила има традиционалну спојницу за КрАЗ и стандардну серијску опрему. Од карактеристичних карактеристика - тропске перформансе аутомобила, клима уређаја у возачкој кабини као додатна опција и опреме на плочи платформе оригиналног дизајна са запремином од 22 м кубика, која претходно није била инсталирана на шасији КрАЗ-а. Дужина платформе је 6 м, висина бочних страна је 1,5 м. Платформа је пун метала са преклопним странама, намијењена за транспорт слободних и расутих терета. Конфигурација страна омогућава вам да их отворите у неколико праваца, што је посебно погодно за руковање и истовар. Производјач и програмер платформи је био партнер "КрАЗ", сербсског предузећа "Специјална опрема" доо (Ирклииев, Цхеркаси регион). Специјализован је за производњу платформи за разне намјене и ауто караване.

По захтеву купца, заједно са камионима, пакети резервних делова као што су гуме, филтери итд. Обезбеђују се како би се обезбедио непрекидно функционисање аутомобила у дужем временском периоду.

Отворено акционарско друштво "АвтоКрАЗ" освојило је тендер за снабдевање овог страног купца, због разумне цене, минималних услова испоруке, као и одличног дугогодишњег угледа аутомобила КрАЗ у овој земљи од времена СССР-а, гдје су испоручени на 10 хиљада јединица и велики број њих још увијек ради у корист локалне економије. Кременцхуг камиони у овој земљи веома воле једноставне, поуздане и моћне машине и испорука следеће странке потврђује све ове квалитете бренда КрАЗ.