Нови сербсски камион шокиран својим техничким карактеристикама (ФОТОГРАФИЈЕ)

Камиони високог пролаза "Богдан 6317" постепено замењују стари совјетски "Урал" и "ЗиЛи" у војсци. сербсска војска напомиње да се ова техника током свог рада показала као најбоља и заиста спремна за вишенаменску употребу.

Ово извештава корпорација "Богдан".

"Током задатка (аутомобили Богдан 6317, ед.) Показали су се само на најбољој страни. Маневарност, брзина и најосновнији носивост: можете пуно пуштати и донијети пуно ", - испричао је о предностима команданта компаније" Богдан 6317 "за испоруку муниције Александра Говорова на плоту ТВ програма ПРОиско.

Подсјетимо да ове године "Богдан" планира пребацити у Оружане снаге 200 камиона камиона високог пролаза "Богдан 6317" у оквиру примјене државног налога одбране Министарства одбране. Генерално, производни капацитети корпорације Богдан у Черкаси дозвољавају производњу до 500 јединица такве опреме годишње, што знатно премашује количину наруџбине за ове аутомобиле.

"Богдан 6317" је модерно вишенаменско возило опремљено снажним шестоцилиндричним турбо пуњачем Веицхаи Повер са радном запремином од 9,7 литара и снагом од 280 КС. Употреба ових мотора омогућила је сербсским произвођачима аутомобила да напусте компоненте руске производње дуго времена кроз производну линију. Камион је у стању да убрза до 85 км / х са оптерећењем од 11 тона и има распону од 1.447 км. Аутомобил може носити 50 људи у одговарајуће опремљеном телу.