Јагуар је донео потпуно електрични укрштај у сербсу (ФОТОГРАФИЈЕ)

Компанија Јагуар Ланд Ровер донела је први потпуно електрични Јагуар И-ПАЦЕ премиум електрични кросовер у сербси. У мрежи званичних Јагуар Ланд Ровер дилера и на сербсским путевима, први аутомобили ће се појавити у новембру.

Ово је објавио званични увозник аутомобилске компаније Виннер Импортс Сербаине, Лтд.

Јагуар И-ПАЦЕ је опремљен електричним мотором од 400 КС, који обезбеђује убрзање до 100 км / х за 4,8 секунде. Компактан и лаган електрични мотор производи 700 Нм обртног момента, а пун погон пружа стабилност за све услове на путу. И-ПАЦЕ је способан да превазиђе до 470 км са једним пуњењем батерије.

Потпуно електрични кросовер Јагуар И-ПАЦЕ је опремљен литијум-јонским акумулатором капацитета 90 кВ * х, хлађен је течном и садржи 36 модула уграђених у дизајн са алуминијумским кућиштем. Батерија брзо и лако пуни до 80% за само 85 минута од пуњиве станице од 50 кВ са каблом за пуњење Моде 4.

Јагуар И-ПАЦЕ се издваја међу осталим електронским уређајима са својом снагом, маневарском способношћу, удобношћу и луксузом који су својствени Јагуару. За сербсско тржиште електрични аутомобил је доступан у С, СЕ, ХСЕ и Фирст Едитион.

И-ПАЦЕ долази са каблом за пуњење Моде 2 који вам омогућава да пуните аутомобил из обичног прикључка и кабл Моде 3 који вам омогућава да пуните аутомобил кабловом за напајање из ВаллБок-а. Специјални ВаллБок пуњач се може инсталирати код куће или користити на јавној станици за пуњење. Такви уређаји за пуњење дају 35 км залиха на сат пуњења. Јагуар И-ПАЦЕ је дизајниран коришћењем станица за пуњење снаге до 100кВ, док се прикључује на такву станицу, аутомобил ће пунити 0% до 80% за 45 минута. Препоручује се да пуните овај аутомобил до 80%, јер ће последњих 20% трајати толико времена колико пуњење износи до 80%. За постројења за пуњење велике брзине, не морате имати кабал јер су стационарни у сваком пуњачу. Аутомобил се такође може поново напунити рекуперативним кочењем.

Јагуар И-ПАЦЕ поседује напредну Јагуар технологију за вашу удобност, удобност и сигурност.

АСПЦ контролни систем омогућава подешавање и одржавање константне брзине у тешким условима, као што су клизавих површина, укључујући прљавштину, влажну траву, лед, снијег и прљавштину. А АдРеР АдРеР може препознати разлике између површина како би се максимално примењивала употреба. За оптималну контролу обртног момента, активирајте Лов Трацтион Лаунцх систем на екрану осетљивом на додир. Побољшава функционалност у клизавим условима, као што су мокра трава, снег и лед.

Систем Цонфигурабле Динамицс вам омогућава да промените режим рада на динамичнији, а систем Адаптиве Динамицс оптимизује аутомобил за удобну контролу, користећи технологију континуираног пригушивања.

Опциона активна суспензија ваздушног ваздуха И-ПАЦЕ аутоматски смањује аутомобил за 10 мм када путује брзином преко 105 км / х током дужег временског периода. Смањивање простора између аутомобила и пута побољшава аеродинамичке перформансе, а тиме и километражу. За бољи клиренс у офф-роад условима, суспензија такође може повећати висину аутомобила.

Обезбеђујући богату информацију и забаву, свака И-ПАЦЕ је опремљена забавним и забавним системом ИнЦонтрол Тоуцх Про Дуо. Има интуитивну и модерну интегрирану технологију која омогућава лакшу интеракцију између возача и аутомобила.

Цене за новитет почињу од 2.157.716 хривња.